Elektronik Hurdacı

 Elektronik Hurdacı genellikle tüm elektrikli ve elektronik aletleri alan ve bunları gerekli işlemlerden geçirip tekrar kullanıma olanak sağlayan yerlerdir. Elektronik geri dönüşüm ile hem doğamız kazanır hem de ülke ekonomisine katkı sağlarız.

Elektronik Hurdacı

Geri dönüşüm sektörüne ikincil malzeme sağlayan hurdacılık sistemiz kendi içinde kollara ayrılmıştır, bunlar metal, plastik, ahşap, kumaş, elektronik vs örneklendirebiliriz. Elektronik atık alanlar ise kullanım ömrünü tamamlamış veya atıl durumda olan çevreye ve doğaya zarar vermesi muhtemel atıkları toplayan ve bu atıkları gerekli proseslerden geçirip geri dönüşüme hazırlayan yerledir.

Elektronik atık firmaları

Türkiye geneli faaliyet gösteren elektronik atık firmaları ile her nevi elektronik hurdalarınızı değerlendirebilirsiniz. Elektronik atık firmaları arasında faaliyet gösteren Güven Geri Dönüşüm ile elektronik ( e-atık) hurdalarınız değerlendirebilirsiniz.

İstanbul'da tüm ilçelerde günlük, haftalık olarak elektronik atık alımı yapan firma şuanda ülkemizin diğer şehirlerinden sadece kurumsal firmaların e- atıklarını almaktadır. Firma ile iletişme geçmek için online WhatsApp (0 535 657 35 63) üzerinden irtibat sağlayabilir ya da web sitesi üzerinden destek alabilirsiniz.

Firma İletişim Bilgileri

Telefon: 0 532 657 35 63

Web: guvengeridonusum.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar